ZAHA MZ  RESOURCES Tetamu Yang Berkunjung:
http://www.hitwebcounter.com/
Sertai kami di Hakcipta Terpelihara www.zahamz.com (2016)
Utama Kenali Kami Senarai Produk Khatam Al-Quran Seni Khat Hubungi Kami

SAMBIL SANTAI ANDA SIHAT

* Alat Pijat Belakang ini sangat lumrah digunakan di Tanah Jawa yang merupakan tempat alat ini diproduksikan dan dikormersialkan dalam masyarakat di sana dan sangat kurang popular di Tanah Air kita dan jarang sekali kita bertemu di negeri kita sebelah utara.

* Alat ini sangat membantu diri kita yang sering letih, yang selalu lenguh-lenguh badan maka kita boleh menggunakannya sendiri tanpa perlu bantuan orang di kala kita sedang bersantai dan beristirahat.

* Alat ini sangat membantu mengurut pada bahagian-bahagian yang sulit di jangkau tangan seumpama bahagian belakang badan. Sekali ditarik dan di tekan pada anggota yang lenguh maka kita akan terasa nikmat sekali sampai-sampai kita lebih suka menggunakan alat ini daripada menyuruh orang lain memijit kita. Terasa seronok sekali kerana sasarannya tepat maklum yang menarik dan menekan itu kita yang punya tubuh.

* Alat ini boleh anda bawa ke mana sahaja anda pergi, boleh di letakkan di dalam kereta, di dalam bag sandang yang anda bawa saat bermusafir, dan alat seumpama ini sangat diperlukan dikala kita bersendirian bukan untuk memukul orang tapi untuk memijat diri kita sendiri dan juga tidak salah digunakan untuk bela diri dikala diserang atau menyerang. Ia sangat kuat dan tahan banting dan boleh di bawa ke mana-mana.

* Maka kami di Zaha mz Resources merasa terpanggil dan merasa perlu kami perkenalkan kepada masyarakat kami di Tanah Air ini , dan mudah-mudahan menjadi asbab kita saling tolong menolong ke arah kebaikan. Dan sememangnya untuk mendapatkan Item yang unik ini kami perlu mengoder dari Tanah Jawa .

* Semoga dipermudahkan oleh Allah segala jalan menuju kekayaan dan kejayaan dunia dan akhirat. Kesihatan adalah mahkota orang-orang yang sihat.


*


1. UBAT PENAWAR KAYAP

( Hyper Zoaster/Shingle ) – Formula Dr. (H) Arshad.

     Sebotol RM46.00 SM.

    Indikasi :  Dirumus khas untuk merawat pelbagai jenis kayap seumpama Kayap ular,    Kayap selendang  

    dan Kayap Tapak kucing.


 Terbukti sangat berkesan dengan cepat sepantas menghitung satu hingga sepuluh, dengan izin Allah.

PELBAGAI UBAT SILA KLIK :

Penawarsakit2u.blogspot.my


DAPATKAN UBAT PENAWAR KAYAP FORMULA DR. (H) HJ. ARSHAD * Harga tidak termasuk kos penghantaran * Pos Laju RM15. (Semenanjung) * PERCUMA PENGHANTARAN dalam daerah :   Kota Setar, Pendang, Yan, Gurun dan Pokok Sena . Tag : Kayu Pijat Belakang, Santai& Sihat, Ubat Kayap ZAHA MZ RESOURCES Sertai kami di