KLIK KLIK KLIK PRODUK-PRODUK ZAHA MZ RESOURCES
Utama Kenali Kami Senarai Produk Khatam Al-Quran Seni Khat Hubungi Kami
KLIK KLIK KLIK

 IKLAN DANA & INFAQ

Tempat-tempat pengajian yang memerlukan sumbangan dana dari anda sekadar yang mampu.


Mana-mana individu yang ingin menyumbang dana dalam bentuk wang tunai boleh masukkan ke Akaun tertera atau menghantar bahan binaan kepada Madrasah Tahfiz Wal Ulum Darul Faqeh seperti alamat tertera sila hubungi langsung : Pemilik Tahfiz Ustaz Osman Bin Saad 019 5965123. Sumbangan anda boleh disalurkan langsung ke Akaun tertera di atas.

Pihak zahamz resources hanya bantu mengiklankan kutipan derma dan tidak mengambil  sebarang komisyen atau keuntungan dunia dari derma tersebut.

Selamat beramal jariah. Semoga dengan bantuan anda akan bertambah lancarlah pembangunan maahad-maahad tersebut. Tidak akan rugi orang yang infaq di jalan Allah.Mana-mana individu yang ingin menyumbang dana dalam bentuk wang tunai boleh masukkan ke Akaun tertera atau menghantar bahan binaan kepada Pusat Pengajian Minhajul Abidin Kg. Pondok Hampar, Pendang, Kedah darulaman, sila hubungi langsung : Pemilik Pondok Ustaz Abdullah Azraie Bin Abidin 013 4878726. Sumbangan anda boleh disalurkan langsung ke Akaun tertera di atas.

Pihak zahamz resources hanya bantu mengiklankan kutipan derma dan tidak mengambil  sebarang komisyen atau keuntungan dunia dari derma tersebut.

Selamat beramal jariah. Semoga dengan bantuan anda akan bertambah lancarlah pembangunan maahad-maahad tersebut. Tidak akan rugi orang yang infaq di jalan Allah.


FOTO 1 FOTO 2 ZAHA MZ  RESOURCES Hakcipta Terpelihara www.zahamz.com (2016) Pelawat kami:
http://www.hitwebcounter.com/
Sertai kami di
ZAHA MZ RESOURCES Sertai kami di